Politika privatnosti

Kompanija SIM 2002 d.o.o. poseduje sva autorska i druga prava intelektualne svojine na sadržaje ovog web sajta (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka ).

Nijedan deo ovog web sajta ne sme se prodavati ili distribuirati u komercijalne svrhe niti sme biti modifikovan ili uklopljen u druge kontekste, publikacije ili web sajtove niti se može na bilo koji drugi način neovlašćeno koristiti. Neovlašćeno korišćenje web sajta i njegovog sadržaja smatra se kršenjem gore pomenutih prava i podložno je tužbi.

 

Pravila korišćenja


Kompanija zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje sadržaj svog web sajta.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na bilo koji način, smatra se da ste upoznati sa postojećim pravilima. Kompanija će se truditi da informacije na web sajtu budu tačne i precizne, ali ne prihvata nikakvu odgovornost u slučaju preuzimanja i korišćenja istih.

Politika privatnosti – Linkovi ka drugim stranicama

Sajt sim2002.com sadrži veze prema drugim web stranicama. Ako kliknete vezu treće strane, bićete usmereni na tu web-lokaciju. sim2002.com nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti , praksu web stranica ili usluga treće strane.