Do najudobnijeg doma uz SIM 2002

Renoviranje i adaptacija

Adaptacija

Adaptacija, odnosno preuređenje doma obično uključuje uvođenje prilično značajnih strukturnih promena. Izvođenje zida, razdvajanje prostora ili potpuno dodavanje druge sobe smatraju se projektima preuređenja.

Adaptacija enterijera

se može sastojati od nečeg tako drastičnog kao što je potpuno menjanje strukture sobe i može biti minimalna kao dodavanje ili uklanjanje svojstava poput grede, zida ili dimnjaka. U zavisnosti od obima projekta (kao i vaših lokalnih građevinskih propisa), možda će biti potrebna dozvola za uključivanje u određene projekte preuređenja enterijera.

Adaptacija eksterijera

Projekti adaptacije eksterijera mogu uključivati manje, ali transformativne aktivnosti, poput prelaska na metalni krov ili zamenu drvenih obloga. Takođe mogu biti robusnije prirode, poput dodavanja krovnog otvora, terase, trema ili balkona postojećoj strukturi.

adaptacija renoviranje zidovi
renoviranje
adaptacija renoviranje zidovi

Renoviranje

Renoviranje nije isto što i adaptacija.

Projekti renoviranja kuće nemaju za cilj da promene nadogradnju postojeće strukture. Ovde je cilj da se popravi sve što je dotrajalo ili zastarelo, kao i da se obezbede sve esteske nadogradnje za delove doma koji „zaostaju za vremenom“.

Obično postoje dva načina za renoviranje kuće:

Renoviranje cele kuće se dešava kada je vlasnik spreman da u potpunosti nadogradi postojeći dom koji je kozmetički zastareo. Ovo može uključivati bukvalno sve o kući, osim njenog osnovnog izgleda i strukture.

Alternativna opcija je delimično renoviranje u kojem se nadograđuje samo jedan deo kuće odjednom.

Ukoliko vam treba renoviranje, adaptacija ili kompletna izgradnja novog objekta, možete nam se u svakom trenutku obratiti putem kontakt forme na linku, ili pozivom na broj u okvirima radnog vremena.

Adaptirajte ili renovirajte postojeći prostor brzo, povoljno i kvalitetno. Kompletna adaptacija kuća ili stanova sa vašim ili našim materijalom.